Öhlins - Triumph 675 R

Öhlins - Triumph 675 R

Köztudott, hogy az Öhlins felfüggesztés használatával egy jobb, "felturbózott" motorkerékpárt kapunk. Ducati, Aprilia sőt még Yamaha modell is áthaladt a svéd gyártó kezei között, most pedig a Triumph 675 R modellje csatlakozott ehhez a társasághoz.

A Triumph új prémium változata - köszönhetően az Öhlins felfüggesztésnek - kategóriájának vezető motorkerékpárja lett.

" - Az Öhlins és bármely motorkerékpár házassága olyan mértékű pozitív változást idéz elő, ami miatt a profi versenyzők mindig az Öhlinst választják. Most az Öhlins futóművel felépített Daytona 675  a kiválóságot jelenti, legyen a vezető akár az utak, akár a versenypályák megszállottja! "- mondta Trevor Franklin a Motorcycle News motorkerékpár tesztelője a két napos portugáliai teszt után.

"Az Öhlins kit beépítése a Daytona 675 R-be, a legjobb megvásárolható superbike géppé tette a Triumphot. Teljesen megváltoztatja a játékot!!" -véleményezte az eseményt Benjamin Kubas-Cronin a Fast Bikes magazin szerkesztője.

" Részt venni egy új motorkerékpár létrehozásában, fantasztikus privilégium. A versenyzőktől kapott visszajelzések nagyon pozitívak és remélem, hogy ilyen módon a közeljövőben újból együtt működhet a Triumph és az Öhlins Racing AB."- Chris Witter az Öhlins Racing managere.

Oldal elejére...