A Zenit Racing Kft. új szolgáltatása

A Zenit Racing Kft. bővíti tevékenységi-szolgáltatási körét használt, elsősorban Öhlins termékek adás-vételével illetve bizományos értékesítésével.

Jelenleg kizárólag az Öhlins Racing AB termékeit forgalmazzuk, ezért szeretnénk létrehozni egy fizikai és információs bázist a Magyarországon található eladó jó állapotú használt termékekről. Cégünk megfelelő állapot és ár esetén meg is vásárolja az eladásra kínált termékeket.

Az apróhirdetési oldalakon található hirdetésekben nem egyszer teljesen téves megállapítások jelennek meg. Néha olyan lengéscsillapítóról állítják, hogy Öhlins gyártmány, aminek a matricán kívül vajmi kevés köze van a svéd céghez. A legjellemzőbb, amikor például egy motorkerékpár hátsó lengéscsillapítóról a hossza függvényében kijelentik, hogy különböző motor márkák különböző típusaiba egyaránt beépíthető lényegtelennek gondolván a munka út hosszát és a csillapítási teljesítményét.

Használt termék értékesítési programunkkal szeretnénk segítségére lenni az eladónak és a vevőnek egyaránt. Az eladónak a lengéscsillapító típusára, felhasználhatóságára és állapotára vonatkozólag, a vevő részére pedig abban, hogy egy jó állapotú, biztonságosan használható termék kerüljön beszerelésre a járművébe. Amennyiben eladó Öhlins terméke van és pontos információkat, valamint (megfelelő minőségű) képeket küld róla, lehetőséget biztosítunk hogy a különböző apróhirdetési oldalak helyett a hivatalos Öhlins szervizközpont honlapján, egységes adatbázisban hirdethesse termékét.

A beszerelést megelőző szervizelés esetén (ami folyamatos használat mellett is időszakosan elengedhetetlen) egy szűkebb körű garanciát is vállalunk a lengéscsillapítókra.

Venne vagy eladna? Forduljon bizalommal szervizközpontunkhoz!

Az eladó használt termékek aktuális kínálatát megtekintheti a honlap „Használt bizományos termékek” menüpontjában.

Oldal elejére...